Pressiteade Iteraction ühineb Primendiga

Eesti IT-ettevõtted Primend ja Iteraction alustasid järk-järgulise ühinemisprotsessiga, et koos täienenud meeskonna ning teadmistega toetada laienemist Baltikumi IT-turul. Ühisettevõtte nimeks saab Primend.
Primendi ja Iteractioni ühinemise eesmärk on olla turul veelgi edukamad läbi selle, et kiire kasvu tingimustes liita sarnaste teenusmudelitega ettevõtted ja kogenud oma ala eksperdid. Ühinemise tulemusena sünnib ettevõtte, kus mõlema osapoole oskused ja teadmised teineteist täiustavad, et pakkuda väga head kliendikogemust ja luua uusi teenuseid. Ühinemine ei mõjuta hetkel kehtivaid teenuslepingud ega kokkuleppeid klientidega, mis jätkuvad samadel tingimustel kui enne ettevõtete ühinemist.

Ühinenud ettevõtte nimeks saab Primend, kus kolmes Balti riigis töötab kokku 64 inimest. Primendi osanike ringiga liitub Iteractioni senine juhatuse liige Joosep Truu, kes hakkab aktiivse parterina osalema Primendi arendamises.

“Primendi üks põhiväärtusi on, et koos saab paremini. Seetõttu on Iteractioniga ühinemine ning uute kolleegide ja teadmiste kaasamine meie jaoks igati loogiline samm ettevõtte arengus. Meie nägemus väga heast IT-teenusest ja selle pakkumisest on sarnane, samuti soov kasvada ja luua väga head kliendikogemust kõigis kolmes Balti riigis,” ütles Primendi kaasasutaja ja partner Toomas Mõttus.

Iteractioni asutaja ja juhatuse liige Joosep Truu tõdes, et koos Primendi meeskonnaga saab tulevikus seada veelgi kõrgemaid sihte. “IT-valdkonnas töötades on areng ja kasvamine justkui meie DNA osa. Usun, et Primendiga ühinedes täiendame üksteise teadmisi ja oskusi selliselt, et üks pluss üks ei võrduks kaks, vaid lisaväärtus meie klientidele oleks tulevikus veelgi suurem,” lisas Truu.

Iteraction on 2012. aastal Eesti loodud ettevõte, mis on keskendunud IT infrastruktuuriteenuste osutamisele.

Primend on 2014. aastal asutatud pilveteenustele keskendunud ettevõte kontoritega Tallinnas, Riias ja Vilniuses. Primendi missioon on aidata inimesi, kes soovivad oma ettevõtteid edukamaks muuta.

Lisa informatsioon:

Iteraction OÜ
Joosep Truu
Juhatuse liige
Tel. +372 517 6300
joosep@iteraction.ee

Primend OÜ
Toomas Mõttus
Kaasasutaja ja partner
Tel. +372 510 3420
Toomas.mottus@primend.com

Viimati meie blogis

1. Pressiteade Iteraction ühineb Primendiga

2. Microsoft, Zoom, Slack, Google – millised on 2021 jõujooned digitaalse töökoha turul?

Möödunud aastal hoidsid Microsoft Teams, Zoom ja Google oma rakendustega paljusid ettevõtteid töös. Videorakenduste kasutajate hulk tõusis hüppeliselt. Tihedas konkurentsis on pereheitmised tavalised. Eelmisel aastal toimus kontori- ja tiimitöötarkvara valdkonnas palju omandamisi ja ühinemisi. Aasta lõppes eriti üllatavalt, kui Salesforce omandas Slacki 27,7 miljardi dollariga. Ka uus aasta tõotab tulla konkurentsitihe ja tuua meie virtuaalse töö korraldusse palju uuendusi.

3. Küberkuritegevus on epideemia: 2020. levinumad petuskeemid

2020. aasta statistika saab olema huvitav. Ühte juba teame. Oluliselt suurenenud on nii interneti kasutamine kui küberkuriteod. Kindlasti mängib selles rolli COVID pandeemia, kuid lootust, et koos koroonavaktsiiniga kahanevad ka küberohud, paraku ei ole.

4. IT haldusteenuse pakkujana soovime olla enamat, kui number, kellele helistate, kui midagi on katki

Ettevõtete konkurentsivõime sõltub IT-st rohkem kui kunagi varem. Praktiliselt iga ettevõte kasutab tehnoloogiat. Sobiva ja usaldusväärse IT haldusteenuse pakkuja leidmine võib olla keeruline. Millega eristume Eesti turul teistest ning mis on meie jaoks teenust osutades prioriteedid?

5. "Microsoft Teams" eraldi ekraanil aitab olla efektiivsem - nüüd saadaval

Microsoft teatas juulis uut tüüpi MS poolt sertifitseeritud seadmete turule tulemisest. Nüüd on esimene nutiseade uuest kategooriast turul. Microsoft Teamsi Display ehk Teamsi ekraan on puutetundliku ekraaniga personaalne seade, mille mõte on hoida vestlused, koosolekud, kõned, kalender ja failid ühes spetsiaalses seadmes ning arvuti võimalikult "puhas" ülesannete täitmiseks, mis nõuavad keskendumist ja ressurssi nii arvutilt kui inimeselt.

Saada kiri või helista 6 414 888

Email again: